3e editie op zaterdag 26 januari 2019

26 oktober 2018Nieuws

De 3e editie van Cross Duathlon Ameland is op zaterdag 26 januari 2019.

Het evenement is verplaatst naar de zaterdag en zal op en om Vakantiepark Klein Vaarwater in Buren plaats vinden. Wij denken daarmee een nog completer evenement te kunnen bieden met alle faciliteiten op loopafstand, start-finish op een mooie locatie en een uitdagende parcours in de prachtige natuur van Ameland.

Met de verplaatsing van het evenement naar Buren hebben we het programma en parcours aangepast.

Dit jaar is het ook weer mogelijk om je in te schrijven voor de crossduathlon in combinatie met het Cross Arrangement dat we hebben samengesteld in overleg met Vakantiepark Klein Vaarwater. Verblijf, deelname, sportfaciliteiten en maaltijd zijn zo tegelijkertijd geregeld voor het heel weekeinde 25-27 januari via het inschrijfformulier.

Inschrijving voor de verschillende onderdelen is mogelijk vanaf vrijdag 26 oktober 12:00 uur.

Kom en geniet van een dag of weekeinde crossbeleving in het Waddengebied!

SPONSORS

Crossduathlon Ameland - Schrijf je in voor de nieuwsbrief - Mountainbikers fietsen door de winterse Amelandse bossen