VERBLIJF EN VERVOER

Met de boot naar Ameland

Dit jaar is een bootkaartje voor personen- en MTB vervoer niet bij het inschrijfgeld inbegrepen. Vanaf 1-1-2024 is het verplicht om te reserveren ook voor personenvervoer (+fiets). 
Lees het persbericht: https://www.wpd.nl/nieuws/persbericht-wagenborg-introduceert-online-reserveren-voor-veerdienst-vanaf-1-januari-2024

Kijk voor alle informatie over tickets, boottijden en reserveren op de website van Wagenborg PassagiersDiensten.

Kom je met de auto naar Holwerd dan kan je deze parkeren op P1 of P2 en vanaf de parkeerplaats met je rijwiel naar de fietsingang van de boot. Het verkregen bootticket via de reservering  wordt hier gescand. Op de retourvaart vanaf Ameland is geen controle.

Boottijden Holwerd – Ameland & Ameland – Holwerd

Kijk voor alle afvaarten op https://www.wpd.nl/ameland/afvaartenoverzicht

Sneldienst (ca 20 min), meenemen van fiets is niet mogelijk!
Sinds het voorjaar van 2018 verzorgt WPD een sneldienst tussen Ameland en Holwerd via een vaste dienstregeling.

Verblijf op Ameland

Ben je nog op zoek naar accommodatie  op Ameland tijdens het weekeinde van 2 maart 2024?

Vakantiepark Klein Vaarwater

Vakantiepark Klein Vaarwater heeft een aantrekkelijke aanbieding samengesteld met een keuze uit verschillende accommodaties waarmee je tijdens het MTB Ameland  en Cross Duathlon sportweekeinde verzekerd bent van een verblijf op loopafstand van alle actie. Boek nu het weekend van 1 – 3 maart met 10% korting 

Korting Verblijf Klein Vaarwater

VVV Ameland

Een aantrekkelijk verblijf op Ameland kunt u boeken bij VVV Ameland. Er zijn voldoende accommodaties in verschillende soorten en maten voor sporters én supporters!

Kijk voor alle toeristische informatie op de website van VVV Ameland.

EilandVerhuur

Zoekt u een aantrekkelijk verblijf tijdens de MTB Ameland? Onze hoofdsponsor Eilandverhuur heeft voor u de mooiste vakantiehuizen van Ameland op een rij. Als sportfan boekt u zelfs met € 25,00 korting! Kijk voor de actiecode op http://www.eilandverhuur.nl/sporteiland.

Paasduin groepsappartementen

Op een unieke locatie nabij het centrum van Nes en direct aan het water van recreatiegebied “de Vleijen” treft u onze 5 groepsappartementen, variërend in grootte voor groepen van 8 tot 24 personen. Kijk op de website  van Paasduin voor informatie en reserveren.

Van Heeckeren Hotel

De hoofdsponsor Van Heeckeren Hotel is centraal gelegen in Nes en is de ideale uitvalsbasis tijdens het Cross Duathlon weekeinde op Ameland. Kijk op de website van Van Heeckeren Hotel voor alle informatie en boekingsmogelijkheden voor een eigentijds verblijf op Ameland.

Westcord Hotel Noordsee

Het mooie 4 sterren Hotel Noordsee gelegen aan de strandweg in Nes heeft een aantrekkelijk arrangement samengesteld tijdens MTB Ameland. Kijk hier voor de aanbieding.

Sier aan Zee

Dit hostel voor gezinnen, individuen en groepen ligt prachtig onder de vuurtoren op de westkant van het eiland. De perfecte plek voor een sportief verblijf op Ameland. Kijk hier voor reserveren tijdens MTB Ameland.

Hotel De Klok in Buren

De familie Brouwer het u van harte welkom in Hotel Café Restaurant De Klok in Buren. Kijk hier voor informatie en reserveren.

Hotel Ameland in Nes

Boek hier uw verblijf in dit prachtig gelegen hotel tussen het Dorp Nes en het Noordzeestrand.

Hotel Nes

Centraal gelegen aan de strandweg op ca 2 km van start en finish. Kijk hier voor informatie en reserveren.