4e editie op zaterdag 7 maart 2020

6 november 2019Nieuws

Dit jaar is de Cross Duathlon Ameland op zaterdag 7 maart. De inschrijving gaat op 8 november 12:00 uur open.

De offroad run-bike-run op het mooie Waddeneiland vindt in hetzelfde weekeinde plaats als MTB Ameland, het mountainbike evenement dat voor de 11e maal gehouden wordt op Ameland.

Vakantiepark Klein Vaarwater in Buren is de hoofdlocatie op zaterdag 7 maart van Cross Duathlon Ameland (ochtend) en KALAS MTB Race (middag). Op zondag is de toertocht over 15, 30, 60 of 90 km van MTB Ameland over het hele eiland met startmogelijkheid in Buren bij Klein Vaarwater en in Hollum. De startlocatie in Hollum wordt nog bekend gemaakt.

Wil jij een compleet multisport weekeinde begin maart? Combineer dan de Cross Duathlon Ameland op zaterdag met de MTB Ameland Toertocht op zondag. Vakantiepark Klein Vaarwater heeft ook nog alle aanvullende faciliteiten waaronder een overdekt zwembad (25 meter) en een fitness centrum als mogelijke aanvulling op de evenementen en sportactiviteiten.

Combinatie MTB Ameland en Cross Duathlon Ameland

Wil jij Cross Duathlon Ameland op zaterdag combineren met de toertocht MTB Ameland op zondag? Schrijf je dan in via https://crossduathlonameland.nl/inschrijven/.

Heb jij al ingeschreven voor MTB Ameland en wil je alsnog meedoen met de crossduathlon? Stuur dan een mail naar info@crossduathlonameland.nl.

Jeugd en Junior deelnemers kunnen aanmelden via het inschrijfformulier van MTB Ameland om de de zaterdag en zondag te combineren.

Verblijf Vakantiepark Klein Vaarwater

Maak gebruik van het aantrekkelijke aanbod met 20% korting van Vakantiepark Klein Vaarwater in het weekeinde van 7 en 8 maart via de volgende link: AANBIEDING KLEIN VAARWATER.
Opgave van pastabuffet via het inschrijfformulier of via info@crossduathlonameland.nl

SPONSORS

Crossduathlon Ameland - Schrijf je in voor de nieuwsbrief - Mountainbikers fietsen door de winterse Amelandse bossen