Paasduin groepsaccommodaties 20-220 personen

5 februari 2020Nieuws

In het gezellige dorpje Nes op het prachtige Waddeneiland Ameland bevindt zich Groepaccommodaties Paasduin. Vanuit de accommodaties geniet je tijdens de evenementen van Sporteiland optimaal van alles waar Ameland bekend om staat. Op Ameland vindt je adembenemende natuur, gezellige dorpjes en leuke excursies. Ook kan je heerlijk fietsen, een gezellige wandeling maken, shoppen en lunchen in één van de sfeervolle strandpaviljoens. Door de vele faciliteiten is Ameland uitermate geschikt voor families en gezinnen.

In de sfeervolle groepsaccommodaties kan je met 20 tot 220 personen verblijven. De ideale ligging geeft je de kans om binnen enkele minuten in het centrum van Nes, recreatiegebied de Vleijen, op het strand of in het bos te komen. Daarnaast is het terrein ruim 6000 m² groot en voorzien van een voetbalveld, volleybalveld en een luchtspringkussen. Doordat de groepsverblijven zich niet aan een drukke weg bevinden heb je alle vrijheid en geen last van verkeer.

De groepsverblijven zijn zeer geschikt voor o.a. schoolreisjes, werkweken, familie-  of vriendenbijeenkomsten, reünies, bedrijfsuitjes en natuurlijk de sportweekenden. Je beschikt over het hele groepsverblijf wanneer je het huurt. Wij zijn het gehele jaar geopend.

 

“In de groepsverblijven van Paasduin geniet u dus alle ruimte en comfort voor een geslaagde vakantie!”